Friday, June 17, 2011

Mode : Fully in Love

Untuk posting kali nie , aku nak share ngan korang apa yang aku rasa sangat2 sweet dan another bits of my life that i can't simply erase .

For those who may not know me , my love life bukan senang , it has the ups and downs too u know , like any ordinary people ;)
Biasalah , awal2 cintan cintun nie bukan senang . We have to know the person , have to gain the trust , apa lagi kalo yang dari tmpat yang adat dan style of living yang sangaaaat berbeza dan terus main kapel jak nie ;pp (whattttt ??)

Yesss , me and him kenal dari jauh ja , walaupun 1 kelas . Xpenah btegur , xpenah nk bpandang muka , tp rupa2nya masing2 ada hati . Sampailaaaaaah satu hari nie , dia approach aku time habis kelas statistic masa sem2 blajar d U , nak ajak ramai2 g kluar main boling and hangout together la.. of coz laaa ramai2 ;)

Topic yg dia mulakan untuk approach aku dulu pun pasal bowling . (@__@) sbb time matrik dulu aku wakil bowling , so tulah topic yang dia nak . Then aku offer la untuk exchange phone number sbb mcmana nak bincang2 pasal hal nie kan ? Bila crita balik pasal kisah nie lepas kami dah kapel , rupa2 nya dia happy bila dapat number aku ! hahahaha (Luv u cyg.... )

Nda sangka jua dia suka dngan aku , dan time aku single tu , I don't know why byk proposal (byk keee ?) yg aku trima utk bwa kapel , kadang2 smpai 3 kali bawa kapel pun i still can't say yes ( and im sorry to those whom ive broken their hearts , i just can't). Tpi bila dia nie yg ajak , i just said yes . Whyyyyyyyyyyyyyyy ??? Susah untuk aku ungkapkan dngan prkataan , kadang2 hati ni unpredictable . Who would know my jodoh dengan orang smjung kan ? (Aminnn)

Memang banyak pahit gentir yang kami lalui dalam hubungan kami . Kadang2 people even surprised that we even had problems in our relationship sbb they say mcm kami tenang ja . Itulah kelebihan kami dua , we can hide our problems , sedangkan nobody in the world know how much pains and tears we've been thru .

And soo , lama2 our relationship gradually getting better end of 2010 . We've talked it over and all... We get to know each other well and started a new love story ;)

And listen to this song...


Time dkat2 dia nak balik smjung baru2 nie , he sms me somthing like this :

" mode : fully in love "

Air mata xbenti jatuh sbb tharu , tharu sngat2... Yang tiba2 barulah aku rsa relationship kami nie ada bdasarkan kami btul2 dapat trima diri sesama lain seadanya . Dan time dia sms , lagu kat atas nie yang kluar , mcm really suits my mood time tu.....

Hearing the lyrics , i really felt like dalam awang2an . Imagine si dia memanjat ke tmpat tinggi and all that ;)
(hear out the lyrics , u know what i mean)

Apa2 pun , aku berdoa dan berharap agar hubungan kami berkekalan sampai akhir hayat , smpai ke syurga , Amin...

Bersyukur sngat dgan apa yang telah Allah swt berikan aku slama ini , after suffering all the pains and challenge . Thank You Allah ! I Love YOU , Allah ;))



2 comments:

  1. amin... so sweet.. ;);) :) mudahan jodoh kita dipertemukan dengan fahmi kita.. :D

    ReplyDelete